Zoeken
categorie├źn
Menu
Moneyplace

Berichten met de tag: ‘IDM’

PostHeaderIcon Tijdschema IDM, 22 juli 2012, TT-Circuit Assen

Nu alles en iedereen weer wat tot rust is gekomen na de 82e Dutch TT, is het komend weekend alweer tijd voor het volgende uitstapje. De Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft komt een bezoek brengen aan Assen. Vorig jaar waren ze er niet, maar gelukkig kunnen we dit jaar weer genieten van dit toch wel ondergewaardeerde kampioenschap. Vele klasses maken hun opwachting en de eerste races zijn al op de zaterdagmiddag!!!
Op vrijdag is het gratis entree, op zaterdag 12, zondag 24 en een weekend kost 28 euro. Geen geld eigelijk, als je kijkt wat je allemaal krijgt!

Het tijdschema dan:
Vrijdag 20 juli 2012
09:00: VT1: 125cc/Moto3
09:35: VT1: SuperSport
10:15: VT1: SuperBikes
10:50: VT2: 125cc/Moto3
11:25: VT2: SuperSport
12:05: VT2: SuperBikes
Break
13:40: VT1: Yamaha Cup
14:10: VT3: 125cc/Moto3
14:45: VT3: SuperSport
15:20: VT3: SuperBikes
15:55: VT2: Yamaha Cup
16:25: VT1: MZ Cup

Zaterdag 21 juli 2012:
10:00: MZ Cup
10:25: SuperSport
11:00: 125cc/Moto3
11:35: SuperBikes
Break
13:15: MZ Cup
13:40: Yamaha Cup
14:10: SuperSport
14:50: 125cc/Moto3
15:25: SuperBikes
16:10: Yamaha Cup
16:45: Race 1: MZ Cup, 10 laps
17:30: Race 1: SuperSport, 16 laps

Zondag 22 juli 2012:
10:00: WU: SuperBikes
10:15: WU: 125cc/Moto3
10:30: WU: SuperSport
11:00: Race 1: SuperBikes, 17 laps
11:45: Race 2: MZ Cup, 10 laps
Pitwalk
13:20: Race 1: 125cc/Moto3, 16 laps
14:20: Race 2: SuperSport, 16 laps
15:30: Race: Yamaha Cup, 12 laps
17:20: Race 2: 125cc/Moto3

null

PostHeaderIcon Tijdschema IDM, 22 augustus 2010, TT-Circuit Assen

De PantyBeukers hebben de MotoGP in Brno amper achter de rug of ze zijn al weer present tijdens het volgende motorspektakel. Het IDM op Assen. De Duitse tegenhanger van het ONK zeg maar, maar dan een tandje hoger in niveau. Aan de start verschijnen oa de SBK, SuperSport en 125cc. Vooral die laatste is voor de fans leuk, omdat over ter wereld de 2-takten en dus ook de 125cc de nek om worden gedraait. Geniet er dus nog maar van zolang het kan.

De entree voor de vrijdag is gratis, de zaterdag is 12 euro, de zondag 18 euro en een weekendkaart kost 24 euro’s. Maar daar staat een leuk programma tegenover. En dat programma kunt U hieronder gaan lezen. Tot dit weekend!

11:00-11:10 Warm-Up IDM SuperBikes
11:15-11:25 Warm-Up IDM SuperSport
11:30-11:40 Warm-Up IDM 125cc
11:45-11:55 Warm-Up IDM Zijspannen
12:15 Race Yamaha R6 Cup 11 laps
13:00 Race1 IDM SuperBikes 17 laps
14:05 Race IDM Zijspannen 14 laps
14:45 Pitwalk Pitwalk
15:30 Race IDM SuperSport 16 laps
16:30 Race2 IDM SuperBikes 17 laps
17:30 Race IDM 125cc 16 laps

PostHeaderIcon Tijdschema IDM races TT-Circuit Assen, 23-08-2009

Komend weekend staan de IDM races op het TT-Circuit op het programma. Dit Duitste kampioenschap voor motoren doet bijna jaarlijks het Circuit van Drenthe aan.

Geen superdik programma, maar wel leuk om even te gaan kijken natuurlijk. Zo hebben we de Duitse SuperBikes, SuperSports, 125 CC, zijspannen en de Yamaha R6 Cup.
Op de zondag staan er 6 races gepland, waarbij de SBK 2 keer in actie komt.

Het tijdschema:
Zaterdag:
ADAC Junior Cup 10:00 – 10:25 25 min
Yamaha-R6-Dunlop-Cup 10:30 – 10:55 25 min
IDM Sidecar 11:00 – 11:30 30 min
PAUSE
ADAC Junior Cup 12:30 – 12:55 25 min
Yamaha-R6-Dunlop-Cup 13:00 – 13:25 30 min
IDM Supersport 13:30 – 14:00 30 min
IDM 125 14:05 – 14:35 30 min
IDM SUPERBIKE 14:40 – 15:20 40 min
IDM Sidecar 15:25 – 15:55 30 min
ADAC Junior Cup 16:15 – 16:45 Rennen 11L 50,105
IDM Supersport 17:15 – 17:45 Rennen 1 15L 68,325

Zondag:
IDM SUPERBIKE 11:00 – 11:10 10 min
IDM 125 11:15 – 11:25 10 min
IDM Supersport 11:30 – 11:40 10 min
IDM Sidecar 11:45 – 11:55 10 min
Yamaha-R6-Dunlop-Cup 12:15 – 12.45 Rennen 11
IDM SUPERBIKE 13:00 – 13:45 Rennen 1
IDM Sidecar 14:00 – 14:30 Rennen
IDM-Eventpaket 14:30 – 15:30
IDM Supersport 15:15 – 16:00 Rennen 2
IDM 125CC 16:15 – 17:00 Rennen
IDM SUPERBIKE 17:15 – 18:00 Rennen 2

Willekeurige Foto
78_TT_2010_P1
Kies thema