Zoeken
categorieën
Menu
8euromail

PostHeaderIcon Tijdschema Finale Races DSC, 23&24 oktober 2010, TT-Circuit Assen

Laatste weekend op Assen voor 2010. Dutch Supercar Challenge, Legends Cup, Lotus Cup Europe en Dunlop Special Open. Het zal ons weer benieuwen. Als het er net zo aan toegaat als bij de Finales van de BMW Aprisco, dan zitten we goed. Het lijkt koud te gaan worden met af en toe een buitje. Ideale race-omstandigheden voor de fans, regenpak verplicht.

Pantytip voor dit weekend: Eerste F1 kijken op tv en dan naar Assen stormen om daar met een Jagermeister het laatste weekend mee te maken.
Vrijdag en zaterdag gratis entree, zondag kost 15 euro en dan mag je weer overal neuzen.


Zaterdag 23-10-2010

10:00-10:20 Lotus Cup Europe Vrije Training
11:05-11:25 Legends Car Cup Race 1, 20 minutes
11:35-11:55 Dunlop Special Open Race 1, 10 laps
12:05-13:00 Break
13:05-14:05 DSC SS2 & Sport Race 1, 60 minutes +1 lap
14:20-14:40 Lotus Cup Europe Kwalificatie
14:55-15:55 DSC GT +SS1 Race 1, 60 minutes +1 lap
16:10-16:30 Legends Car Cup Race 2, 20 minutes
16:45-17:05 Dunlop Special Open Race 2, 10 laps
17:20-17:50 Lotus Cup Europe Race 1, 30 minutes

Zondag 23-10-2010

10:00-11:30 Taxiritten
11:45-12:05 Legends Car Cup Race 3, 20 minutes
12:20-12:50 Lotus Cup Europe Race 2, 30 minutes
13:00-13:15 Demo
13:25-14:25 DSC SS2 & Sport Race 2, 60 minutes +1 lap
14:40-15:00 Legends Car Cup Race 4, 20 minutes
15:15-16:15 DSC GT + SS1 Race 2, 60 minutes +1 lap
16:30-16:50 Dunlop Special Open Race 3, 10 laps

Zinngeld

Plaats een reactie

Willekeurige Foto
44_TT_2010_P1
Kies thema